Επιλογή Σελίδας

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για την Aθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων)

 

Οι παραγγελίες εντός Αθήνας (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και ισχύει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες αξίας 30€ και άνω. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€. *Εξαιρούνται συγκεκριμένοι τκ του νομού Αττικής (18900, 18902, 19006, 19007, 19011 ,19012, 19013, 19014 ,19015 ,19100, 19200, 19600), για τους οποίους υπάρχει χρέωση 4,99€ ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου των προϊόντων.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, οι παραδόσεις εκτελούνται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπό μας, εντός 3 εργάσιμων ημερών, εκτός αν επιθυμείτε άλλη ημέρα (ισχύει για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα). Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Σαββατοκύριακα και όλες τις επίσημες αργίες.

Για την Αθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) δεν προβλέπεται παράδοση με άλλον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, courier κ. α). Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και κατόπιν δικής σας επιθυμίας και σε αυτή την περίπτωση η δαπάνη της μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες, θα πρέπει να καλείτε 1 ημέρα πριν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώρες καταστημάτων.

Επισημαίνεται ότι οι μεταφορείς μας πραγματοποιούν έως δύο (2) προσπάθειες παράδοσης των παραγγελιών. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο πελάτης καλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας ούτως ώστε να προσδιορίσει ακριβή ημέρα και ώρα που δύναται να παραλάβει την παραγγελία του στη διεύθυνση που μας έχει υποδείξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παραλάβει από τα φυσικά μας καταστήματα.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την αποστολή των παραγγελιών εκτός Αττικής** υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι:

1. Αποστολή με ACS Courier και η χρέωση γίνεται με τον εξής τρόπο: για παραγγελίες έως 4kg η επιβάρυνση του πελάτη είναι 3,99. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 0,80 ανά κιλό.

Για παραγγελίες όπου το συνολικό βάρος υπερβαίνει τα 6kg ή πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία*, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Πιο αναλυτικά:

● Άνω των 6kg και έως 15kg, η χρέωση είναι 4,99€
● Άνω των 15kg και έως 25kg, η χρέωση είναι 5,99€
● Άνω των 25kg και έως 45kg, η χρέωση είναι 11,99€
● Άνω των 45kg και έως 60kg, η χρέωση είναι 14,99€
● Άνω των 60kg η διαμόρφωση του κόστους και η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εξυπηρέτηση πελατών

* Επισημαίνεται ότι για αποστολές με μεταφορική εταιρεία απαιτείται προπληρωμή καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.

** Ο χρόνος αποστολής παραγγελιών εκτός Αττικής υπολογίζεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση τις περιόδους εορτών όπου ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Επιπλέον, οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία εκτελούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

*** Σε απομακρυσμένες περιοχές ή περιοχές όπου απαιτείται μεταφόρτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά ύψους €1 για αποστολές με ACS Courier και €3,50 για αποστολές με μεταφορική εταιρία. Συγκεκριμένα οι τκ για τους οποίους ισχύει το παραπάνω ειναι οι εξής: “63100, 63074, 63075, 63077, 63200, 63080, 37005, 37003, 37002, 49082, 64004”

2. Εάν δεν επιθυμείτε να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με ACS Courier ή κάποια από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές, μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το πεδίο « Επιθυμώ να γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου με διαφορετικό τρόπο, κατόπιν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών». Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας, για να υποδείξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας (μεταφορική εταιρία, ΚΤΕΛ ή με άλλον τρόπο). Επισημαίνεται, ότι το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσής τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης- παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στο μεταφορέα.

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Σαββατοκύριακα και όλες τις επίσημες αργίες.

 

Παραλαβή με BOX NOW

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα τρόπο παραλαβής BOX NOW για παραγγελίες από 30 και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 30 η χρέωση είναι 1. Σταθερή επιβάρυνση αντικαταβολής 2.

Η BOX NOW, ως τρόπος παραλαβής στο check out ,σου επιτρέπει να παραλάβεις το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου.

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

• Παράλαβε το ό,τι ώρα θες: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

• Παράλαβε το γρήγορα: Την επόμενη ημέρα σε όλη την Ελλάδα

• Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών για παράδοση εντός 24 ωρών

 

zoo paradise eshop pet shop Αθήνα

Κέρδισε 5% έκπτωση στην επόμενη αγορά σου με ένα μόνο κλικ!

 

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter του zooparadise.gr για να μαθαίνεις πρώτος τις προσφορές και τα νέα μας!

Συγχαρητήρια! Για να λάβεις την έκπτωση, χρησιμοποίησε τον κωδικό ZOOWELCOME5 στην παραγγελία σου.