Επιλογή Σελίδας

  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για την Aθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων)

 

Οι παραγγελίες εντός Αθήνας (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και ισχύει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες αξίας 30€ και άνω. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€. *Εξαιρούνται συγκεκριμένοι τκ του νομού Αττικής (18902, 19006, 19007, 19011 ,19012, 19013, 19014 ,19015 ,19100, 19200, 19600), για τους οποίους υπάρχει χρέωση 4,99€ ανεξαρτήτως βάρους ή όγκου των προϊόντων.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 08:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, οι παραδόσεις εκτελούνται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπό μας, αυθημερόν εκτός αν επιθυμείτε άλλη ημέρα. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 08:00 η παράδοση πάλι κατόπιν συνεννόησης, εκτελείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εξαιρούνται οι παραγγελίες με προπληρωμή που καταχωρούνται ημέρα Παρασκευή μετά τις 14:00 και θα εκτελούνται την Δευτέρα (εναλλακτικά σ αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή μετρητά ή πιστωτική κάρτα). Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες.

Για την Αθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) δεν προβλέπεται παράδοση με άλλον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, courier κ. α). Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και κατόπιν δικής σας επιθυμίας και σε αυτή την περίπτωση η δαπάνη της μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες, θα πρέπει να καλείτε 1 ημέρα πριν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώρες καταστημάτων.

Επισημαίνεται ότι οι μεταφορείς μας πραγματοποιούν έως δύο (2) προσπάθειες παράδοσης των παραγγελιών. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο πελάτης καλείται να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας ούτως ώστε να προσδιορίσει ακριβή ημέρα και ώρα που δύναται να παραλάβει την παραγγελία του στη διεύθυνση που μας έχει υποδείξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παραλάβει από τα φυσικά μας καταστήματα.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την αποστολή των παραγγελιών εκτός Αττικής υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι:

1. Αποστολή με ACS COURIER και η χρέωση γίνεται με τον εξής τρόπο: για παραγγελίες έως δύο κιλά η επιβάρυνση του πελάτη είναι 3,99 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,80 ευρώ ανά κιλό. Επιπλέον, εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 2 ευρώ ( π.χ για παραγγελία εκτός Αττικής με βάρος 1 κιλό και επιλογή αντικαταβολής, η συνολική χρέωση θα είναι 5,99 ευρώ).

Για παραγγελίες όπου το συνολικό βάρος υπερβαίνει τα 3kg ή πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία*, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Πιο αναλυτικά:

● Άνω των 3kg και έως 15kg, η χρέωση είναι 4,99€
● Άνω των 15kg και έως 25kg, η χρέωση είναι 5,99€
● Άνω των 25kg και έως 45kg, η χρέωση είναι 11,99€
● Άνω των 45kg και έως 60kg, η χρέωση είναι 14,99€
● Άνω των 60kg η διαμόρφωση του κόστους και η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εξυπηρέτηση πελατών

* Επισημαίνεται ότι για αποστολές με μεταφορική εταιρεία απαιτείται προπληρωμή καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.

**Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές με μεταφορική εταιρεία, υπολογίζεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση τις περιόδους εορτών όπου ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

2. Εάν δεν επιθυμείτε να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με ACS COURIER ή κάποια από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές, μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το πεδίο « Επιθυμώ να γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου με διαφορετικό τρόπο, κατόπιν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών». Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας, για να υποδείξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας (μεταφορική εταιρία, ΚΤΕΛ ή με άλλον τρόπο). Επισημαίνεται, ότι το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσής τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή, εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης- παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στο μεταφορέα.

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Σαββατοκύριακα και όλες τις επίσημες αργίες.

 

 

 

zoo paradise eshop pet shop Αθήνα

Κέρδισε 5% έκπτωση στην επόμενη αγορά σου με ένα μόνο κλικ!

 

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter του zooparadise.gr για να μαθαίνεις πρώτος τις προσφορές και τα νέα μας!

Συγχαρητήρια! Για να λάβεις την έκπτωση, χρησιμοποίησε τον κωδικό ZOOWELCOME5 στην παραγγελία σου.