Επιλογή Σελίδας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή Μετρητών

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της, με αντικαταβολή μετρητών. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν για περιοχές της Αττικής (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων –Χάρτης). Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται για περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

 

Αντικαταβολή Μέσω Χρεωστικής Πιστωτικής Κάρτας (POS)

Η εξόφληση μπορεί να ολοκληρωθεί κατά την παραλαβή στον εκπρόσωπο της εταιρείας μας μέσω τερματικού (POS). Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται για περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

 

Πιστωτική κάρτα

H υπηρεσία ePos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων Visa, Mastercard, Maestro, Diners. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας σε δόσεις. Η συναλλαγή είναι απολύτως αξιόπιστη καθώς πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε μία από τις παρακάτω τράπεζες. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να συμπεριλάβετε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία και τον κωδικό της καθώς επίσης να σκανάρετε και να αποστείλετε με email την τραπεζική κατάθεση εντός 48 ωρών. Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζόμενων του zooparadise.gr απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης. Συνεπώς η παραγγελία θα αποσταλεί μετά το πέρας των 2-3 ημερών που απαιτείται. Εάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών και το ποσό της κατάθεσης δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Λογαριασμοί (IBAN) τραπεζών:

  • ALPHA BANK – GR4301404330433002002001814
  • ΕΘΝΙΚΗ – GR4301100850000008560571443
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR5801720940005094108834865

 

Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

 

Πληρώστε με Ασφάλεια

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «ePos Paycenter» της Piraeus Bank (Τράπεζας Πειραιώς).Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption). Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα Πειραιώς εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δε φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας zooparadise.gr. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης, στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορείτε να ελέγξετε τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσετε ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία ePos Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

 

zoo paradise eshop pet shop Αθήνα

Κέρδισε 5% έκπτωση στην επόμενη αγορά σου με ένα μόνο κλικ!

 

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter του zooparadise.gr για να μαθαίνεις πρώτος τις προσφορές και τα νέα μας!

Συγχαρητήρια! Για να λάβεις την έκπτωση, χρησιμοποίησε τον κωδικό ZOOWELCOME5 στην παραγγελία σου.